Ελληνικά

Εγγραφές εαρινού εξαμήνου 2012-13-Υπενθύμιση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εγγραφές εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2012-13

Σας υπενθυμίζουμε ότι η περίοδος εγγραφών λήγει στις 11.03.2013.

Μετά το πέρας της προθεσμίας καμία εγγραφή δε θα γίνεται δεκτή.

• Στη δήλωση μαθημάτων σας να δηλώσετε όλα τα οφειλόμενα μαθήματα (τρέχοντος και παλαιοτέρων εξαμήνων) για να μπορείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις εαρινών εξαμήνων καθώς και στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου.

• Τσεκάρετε τη δήλωση μαθημάτων σας και σε περίπτωση που είναι ημιτελής (είναι ενεργοποιημένο το link “Ημιτελής δήλωση μαθημάτων“) παρακαλούμε πολύ να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Αν έχετε υποβάλει τη δήλωση είναι ενεργοποιημένο το link “Υποβληθείσα δήλωση μαθημάτων“.

Προσοχή: Οι φοιτητές που έκαναν δήλωση μαθημάτων για συμμετοχή στην έκτακτη εξεταστική θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο εαρινό εξάμηνο και να δηλώσουν εκ νέου τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην εξεταστική εαρινού εξαμήνου 2012-13. Στη δήλωσή σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε και τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου της έκτακτης εξεταστικής στα οποία αποτύχατε ή δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που πάρετε προβιβάσιμο βαθμό σε κάποια από αυτά θα τα αφαιρέσουμε από τη δήλωσή σας.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

7 years, 6 months ago. 11:47:56, 11-3-2013.