Ελληνικά

Εγγραφές εαρινού εξαμήνου 2013-14-Υπενθύμιση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εγγραφές εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2013-14

H εγγραφή-δήλωση μαθημάτων γίνεται μόνο κατά την περίοδο 7.4.2014 - 28.4.2014.

Το Link (ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟΛΟΓΙΟ) για την εγγραφή σας στο εξάμηνο θα το βρείτε στην κεντρική σελίδα στο site της Σχολής (www.civil.ntua.gr)

Μετά το πέρας της προθεσμίας καμία εγγραφή δε θα γίνεται δεκτή.

1. Εγγραφή σε εξάμηνο

• Η εγγραφή πραγματοποιείται εφόσον συμπληρώσετε το email, πληκτρολογήσετε τον τετραψήφιο κωδικό που σας δίνεται και μεταβείτε στη δήλωση μαθημάτων.

Τότε ενεργοποιούνται πάνω αριστερά το link εγγραφή σε εξάμηνο και το link ημιτελής δήλωση μαθημάτων.

Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να αλλάξετε κάποια πεδία όπως διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π.

Δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης δεν υπάρχει μέσω του εγγραφολογίου. Για αλλαγή της κατεύθυνσης κατά τη διάρκεια των εγγραφών πρέπει να προσέλθετε στη Γραμματεία και να υποβάλλεται χειρόγραφη δήλωση μαθημάτων.

2. Δήλωση μαθημάτων

• Κατά την διάρκεια των εγγραφών μπορείτε να πραγματοποιήσετε όσες αλλαγές επιθυμείται στη δήλωση μαθημάτων σας. Προσοχή: Δεν δηλώνονται αυτόματα μαθήματα έστω και αν είναι υποχρεωτικά. Η επιλογή μαθημάτων παλαιοτέρων και τρέχοντος εξαμήνου, υποχρεωτικά και επιλογής, πρέπει να γίνει από εσάς.

• Σας υπενθυμίζουμε ότι όσον αφορά τη δήλωση μαθημάτων πρέπει να ολοκληρώνεται τη διαδικασία (ενεργοποιείται το link υποβληθείσα δήλωση μαθημάτων).

Μετά το πέρας των εγγραφών οι ημιτελείς δηλώσεις δε θα λαμβάνονται υπόψη.

• Οι “επί πτυχίω” φοιτητές κάνουν κανονικά εγγραφή σε εξάμηνο και αν δεν οφείλουν μαθήματα υποβάλλουν δήλωση μαθημάτων κενή (δεν δηλώνουν κανένα μάθημα).

• Για δήλωση επιπλέον μαθημάτων θα πρέπει να προσέλθετε στη Γραμματεία και να συμπληρώσετε το σχετικό έντυπο.

Προσοχή: Οι φοιτητές που έκαναν δήλωση μαθημάτων για συμμετοχή στην έκτακτη εξεταστική θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο εαρινό εξάμηνο και να δηλώσουν εκ νέου τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην εξεταστική εαρινού εξαμήνου 2013-14. Στη δήλωσή σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε και τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου της έκτακτης εξεταστικής στα οποία αποτύχατε ή δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που πάρετε προβιβάσιμο βαθμό σε κάποια από αυτά θα τα αφαιρέσουμε από τη δήλωσή σας. ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

6 years, 5 months ago. 16:49:08, 24-4-2014.