Ελληνικά

Ενημέρωση των φοιτητών για το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Στις 1-3 Απριλίου διοργανώνεται το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας» στο Μέγαρο Μουσικής για έκτη χρονιά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο στην Ελλάδα για θέματα επιχειρηματικότητας και απασχόληση των νέων με τη συμμετοχή 195 εισηγητών σε 50 συζητήσεις και workshop (πρόγραμμα: http://www.pan-orama.org/#ourProgram )

Υπάρχουν σημαντικές δράσεις που αφορούν στους φοιτητές Πολυτεχνείου. Η πιο σημαντική είναι η συμμετοχή στα «Business Days», δηλαδή 31 εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Μάιο - Ιούλιο 2016. Πολλές εταιρείες ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν φοιτητές από το Πολυτεχνείο όπως η Google, Oracle, Accenture, Vodafone, Intralot κτλ . Περισσότερα για τα Business Days μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.pan-orama.org/business-days/

Επίσης, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πάνελ στο Πανόραμα όπως το "Μετά το Πολυτεχνείο, τι;", "Data Analytics: Ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος τομέας που προσφέρει ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και απασχόλησης", "Η παγκόσμια τάση του Internet of Things (ΙοΤ): ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση" κτλ.

Εγγραφή: http://www.pan-orama.org/#signUp

3 years, 2 months ago. 22:38:40, 31-3-2016.