Ελληνικά

Διάκριση διδάκτορα της Σχολής

Στον διδάκτορα της Σχολής μας κ. Κωνσταντίνο Παναγιώτου απονεμήθηκε ένα από τα δύο βραβεία της Ολυμπιάδας καλύτερης παρουσίασης Διδακτορικής Διατριβής της ECCOMAS (European Community on Computational Methods in Applied Sciences) κατά την τελετή λήξης του Διεθνούς Συνεδρίου της ECCOMAS 2016. Το συνέδριο διεξήχθη στην Κρήτη από 6-10 Ιουνίου 2016, με συμμετοχή πάνω από 2500 συνέδρων από όλο τον κόσμο. Σκοπός του Διαγωνισμού της Ολυμπιάδας των Διδακτορικών είναι, μέσα από την παρουσίαση των καλύτερων Διδακτορικών Διατριβών που εκπονήθηκαν το προηγούμενο έτος από Πανεπιστήμια ή Ερευνητικά Ινστιτούτα της Ευρώπης, να αναπτυχθεί, μεταξύ νέων ερευνητών, ένα φόρουμ, ανταλλαγής και διάδοσης νέων ιδεών, που αντικατοπτρίζουν πρόσφατες εξελίξεις στα πεδία της ECCOMAS. Η εισήγηση για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό για τα δύο βραβεία γίνεται από κάθε Εθνικό Σύνδεσμο Υπολογιστικής Μηχανικής της Ευρώπης που είναι μέλος της ECCOMAS και αντιπροσωπεύεται στον Διαγωνισμό από έναν αριθμό επιλεγμένων Διδακτορικών Διατριβών.

Ο κ. Παναγιώτου εκπόνησε την Διδακτορική του Διατριβή με θέμα «Limit State Numerical Procedures for Cyclically Loaded Elastoplastic Structures» υπό την επίβλεψη του καθηγητή της Σχολής μας κ. Κωνσταντίνου Σπηλιόπουλου.

Η Σχολή συγχαίρει τον βραβευθέντα διδάκτορά της και του εύχεται καλή συνέχεια, και ευχαριστεί τον ίδιο και τον επιβλέποντά του για την προβολή της Σχολής, μέσω της ερευνητικής δουλειάς τους.

6 years, 9 months ago. 23:04:17, 14-6-2016.