Ελληνικά

Εορτασμός 130 χρόνων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών - Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η εκδήλωση των 130ών γενεθλίων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ θα γίνει στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης που έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων (200-230). Οι προσκλήσεις είχαν μεγάλη ζήτηση και εξαντλούνται.

Ωστόσο έχουν κρατηθεί λίγες προσκλήσεις για φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και μέλη του προσωπικού της Σχολής. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να περάσουν από τη Γραμματεία της Σχολής και να παραλάβουν πρόσκληση από την κα Κατερίνα Κακουράτου. (Η διάθεση γίνεται με χρονική προτεραιότητα.) Η συνημμένη ηλεκτρονική πρόσκληση δεν ισχύει για την είσοδο και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την έντυπη πρόσκληση (ατομική) την ημέρα της εκδήλωσης.

Ενημέρωση 22/6/2017: Οι προσκλήσεις που είχαν κρατηθεί έχουν πλέον εξαντληθεί.

Λυπούμαστε γιατί για οικονομικούς λόγους δεν μπορούσαμε να κλείσουμε μεγαλύτερη αίθουσα, ενώ για τους γνωστούς λόγους δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση εντός του ΕΜΠ. Πάντως επιδιώκουμε να βιντεοσκοπηθεί η εκδήλωση καθώς και να μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου. Επίσης προγραμματίζουμε το φθινόπωρο μια άλλη εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Σχολής, κυρίως για τους φοιτητές της.

Attached files

5 years, 11 months ago. 11:55:51, 19-6-2017.