English

Summer School στην Κύπρο στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος H2020-MSCA-RISE-2018 "STABLE"

Στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος H2020-MSCA-RISE-2018 “STABLE” “Structural Stability Risk Assessment” διοργανώνεται Summer School στην Κύπρο μεταξύ 17 και 26 Ιουνίου 2019.

Το Summer School έχει τίτλο “Face on Seismic risk assessment of Heritage Building with remote sensing”

Περισσότερες πληροφορίες στο website Tο ερευνητικό πρόγραμμα STABLE – “Structural Stability Risk Assessment” έχει ως στόχο την ανάπτυξη μιας θεματικής πλατφόρμας, που θα περιλαμβάνει μεθόδους εκτίμησης της τρωτότητας των ιστορικών κτιρίων, εφαρμογές εξελιγμένων τεχνολογιών τηλεπισκόπησης, τεχνολογιών επίγειων οργανομετρήσεων καθώς και βάσεις γεωτεχνικών και τοπογραφικών δεδομένων με χρήση WebGIS για την μακροχρόνια παρακολούθηση της συμπεριφοράς αυτών. Η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται μέσω της συνεργασίας Πανεπιστημίων και εταιρειών και δίνει έμφαση στη διάδοση των αποτελεσμάτων της έρευνας με εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια.

Στο ερευνητικό πρόγραμμα συμμετέχει ο Τομέας Γεωτεχνικής (Επιστημονικός Υπεύθυνος προγράμματος Δρ. Χ. Σαρόγλου) και το Εργαστήριο Αντισεισμικής Τεχνολογίας (Καθ. Κ. Σπυράκος, Διευθυντής Εργαστηρίου) της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών.

Συνημμένο αρχείο

πριν από 4 χρόνια, 10 μήνες. 12:47:05, 17-5-2019.