English

Έναρξη διανομής εαρινού εξαμήνου 2018-19

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr//files/Dianomi_Earinou_2018-19.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Ως εκ τούτου σας καλούμε να μεριμνήσετε σε συνεργασία με τους Εκδότες με τους οποίους πρόκειται να συνεργαστείτε, ώστε άμεσα να διαθέτετε αποθέματα για τα βιβλία τα οποία έχετε επιλεγεί να διαθέσετε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ' αριθμ Φ.12/55393/Β3/22-4-2013 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας (http://eudoxus.gr/Files/elegxos_tautoproswpias_foititwn.pdf), τα Σημεία Διανομής υποχρεούνται να προβαίνουν σε έλεγχο της ταυτοπροσωπίας των φοιτητών, κατά την παράδοση συγγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά την αναζήτηση του φοιτητή, θα πρέπει να εισάγετε εκτός του 12-ψήφιου PIN και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του εγγράφου ταυτοπροσωπίας του φοιτητή (αστυνομική ή ακαδημαϊκή ταυτότητα, διαβατήριο κλπ) στο σχετικό πεδίο στην εφαρμογή του Σημείου Διανομής (Ταυτότητα Παραλήπτη).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία της διανομής μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο http://eudoxus.gr/DistributionPointBookDelivery .

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

πριν από 5 χρόνια. 14:02:59, 27-3-2019.