English

Διαδικτυακή εκδήλωση EULiST για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Διαδικτυακή εκδήλωση EULiST για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης - 9 Μαΐου 2023, ώρα 11:00-13:00

Η EULiST, μία συμμαχία από 10 Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια στην οποία συμμετέχει το ΕΜΠ, γιορτάζοντας την Ημέρα της Ευρώπης, διοργανώνει την εκδήλωση «EULiST and the European Union Careers Student Ambassadors on EU Internships», που απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, παρέχοντας πληροφορίες για τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών με φοιτητές πρεσβευτές EU Careers.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το ΕΜΠ και το Universidad Rey Juan Carlos της Μαδρίτης, σε συνεργασία με το European Personnel Selection Office - EPSO.

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και σταδιοδρομίας σε ευρωπαϊκά ιδρύματα και φορείς και θα δοθούν συμβουλές για τον τρόπο υποβολής αιτήσεων και για τα είδη της πρακτικής άσκησης.

Θα υπάρχει επίσης η βοήθεια φοιτητών που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση και θα δοθεί μια εικόνα από πρώτο χέρι για τη διαδικασία επιλογής, την εργασία που αναπτύσσεται στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και τις προοπτικές απασχόλησης μετά την πρακτική άσκηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω του MS Teams και θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά.

Πρόγραμμα, εγγραφές και περισσότερα για την εκδήλωση: https://eulist.urjc.es/eulist-europe-day-2023-event/

Περισσότερα για την EULiST: https://eulist.university/

πριν από 11 μήνες, 3 βδομάδες. 11:05:00, 05-5-2023.