English

Εκπαιδευτική εκδρομή στη Πάτρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου2018 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στη Πάτρα. Στην εκδρομή συμμετείχαν 16 μεταπτυχιακοί φοιτητές και 29 προπτυχιακοί φοιτητές. Έγινε επίσκεψη στο εργοστάσιο Μεταλλικών Κατασκευών Λιαρομάτης Κ. Α.Ε στη ΒΙ.ΠΕ Πάτρας και στη γέφυρα του Ρίου-Αντίρριου.

Στο εργοστάσιο μας υποδέχθηκε ο κ. Κώστας Λιαρομάτης. Την Τεχνική ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου μας έκανε ο υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου του εργοστασίου κ. Γιώργος Παπαροϊδάμης. Επισκεφθήκαμε όλες τις θέσεις εργασίας και είδαμε την διαδικασία παραγωγής τμημάτων μεταλλικών κατασκευών μέχρι τελικού προϊόντος.

Στη γέφυρα του Ρίου-Αντίρριου μας υποδέχθηκε ο συνάδελφος μηχανικός κ. Ιωάννης Παπαντωνίου ο οποίος ανήκει στην ομάδα συντήρησης της γέφυρας. Ο κ. Παπαντωνίου μας έκανε την τεχνική ξενάγηση στο έργο. Έγινε προβολή του ντοκιμαντέρ κατασκευής του έργου και απαντήθηκαν ερωτήσεις των φοιτητών. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τον πιο κοντινό προς το Αντίρριο πυλώνα της γέφυρας και κατεβήκαμε στο χώρο κάτω από το κατάστρωμα. Εκεί οι φοιτητές είδαν από κοντά τον φέροντα οργανισμό και λεπτομέρειες της κατασκευής.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Κώστα Λιαρομάτη και τους υπεύθυνους της γέφυρας που μας δεχθήκανε και μας παρέχουν τεχνική ξενάγηση τακτικά τα τελευταία χρόνια.

Την εκδρομή συνόδευσαν οι επίκ. Καθηγητές, Τάσος Αβραάμ και Μανόλης Βουγιούκας και το μέλος ΕΔΙΠ Δρ. Ξενοφών Λιγνός. Επίσης μαζί μας ήρθε από την Πάτρα και ο παλιός συνάδελφος στο Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών Γιάννης Μαλλής.

Συνημμένα αρχεία

πριν από 5 χρόνια, 4 μήνες. 15:04:37, 21-12-2018.