English

Δια - Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας

Αγαπητοί φοιτητές / Αγαπητές φοιτήτριες,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον πέμπτο κύκλο διεξαγωγής του Δια-Πανεπιστημιακού προγράμματος Επιχειρηματικότητας IDEA - Innovation Design & Entrepreneurial Action program που συντονίζει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας – ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να δώσει σε εσάς την ευκαιρία να αναπτύξετε τις απαραίτητες δεξιότητες ενός σύγχρονου επιχειρηματία.

To πρόγραμμα θα είναι δια-τμηματικό, δηλαδή θα λάβουν μέρος φοιτητές, 4ου εξαμήνου και άνω, από όλα τα τμήματα του ΟΠΑ αλλά και του ΕΜΠ. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 13 Μαρτίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαρτίου 2023.

Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει βάση αίτησης/ερωτηματολογίου που μπορείτε να βρείτε εδώ. Η διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης διαρκεί περίπου 25 λεπτά.

Στο σύνολο θα επιλεγούν περίπου 50 προπτυχιακοί φοιτητές και στη συνέχεια θα δημιουργηθούν μεικτές Δια – Πανεπιστημιακές επιχειρηματικές ομάδες.

Για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της προαναφερθείσας ηλεκτρονικής αίτησης μέχρι τη Πέμπτη 09.03.2023, στις 23.59.

Παρακαλούμε πριν από τη συμπλήρωση της εν λόγω αίτησης, ενημερωθείτε σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα που μπορείτε να βρείτε εδώ, έτσι ώστε να είστε βέβε@ ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή/και απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα του Προγράμματος IDEA στη διεύθυνση: idea@acein.aueb.gr.

πριν από 1 χρόνος, 1 μήνας. 13:45:59, 28-2-2023.