English

6ος Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists - Επιστήμες Μηχανικού"

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στον 6ο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων Real Skills for Scientists στον τομέα των Επιστημών Μηχανικού (Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Τοπογράφοι, Μηχανικοί Περιβάλλοντος, Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί Ορυκτών Πόρων, Μεταλλειολόγοι.Αεροναυπηγοί κ.ά.) με εξαίρεση των Μηχανικών Ηλ. Υπολογιστών που καλύφθηκε σε προηγούμενο Κύκλο.

Τι είναι: Ο κύκλος σεμιναρίων, αποτελείται από 2 webinars με καταρτισμένους ομιλητές σε θεματικές όπως η επιχειρηματικότητα, η έρευνα στη βιομηχανία, κ.ά

Όλα τα σεμινάρια έχουν ως κοινό άξονα την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση των νέων επιστημόνων και ερευνητών, όπως δημιουργία κατάλληλου βιογραφικού, εθελοντική εργασία, παράλληλοι κλάδοι ενασχόλησης για την ενδυνάμωση του ερευνητικού/επιστημονικού προφίλ, εύρεση χρηματοδότησης, χρήσιμες συμβουλές για δικτύωση κ.ά.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες στις Επιστήμες Μηχανικού, ανεξαρτήτως έτους φοίτησης, καθώς και μεταδιδακτορικούς ερευνητές στην αρχή της καριέρας τους, οι οποίοι επιθυμούν, είτε να ακολουθήσουν μια αμιγώς ακαδημαϊκή ή ερευνητική καριέρα ή να εργαστούν στον βιομηχανικό τομέα.

Πότε: 18 και 25 Μαΐου 2023 στις 17:00-18:30.

1ο webinar | 18 Μαΐου: Δημιουργία, ενδυνάμωση βιογραφικού 2ο webinar | 25 Μαΐου: Πρόσβαση στη χρηματοδότηση, δικτύωση και επιχειρηματικότητα

Πού: Διαδικτυακά, μέσω Zoom.

Διοργανωτές: To Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

Η συμμετοχή στα webinars είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν το link των live webinars μέσω zoom μετά την εγγραφή τους. Περισσότερες πληροφορίες για τα webinars εδώ.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

πριν από 11 μήνες, 3 βδομάδες. 13:20:10, 16-5-2023.